Kom Boretti beleven!

Kom Boretti beleven! Loop op zaterdag de Boretti kookstudio binnen en u ziet, voelt en ruikt het Italiaanse gevoel. Niet in de laatste plaats vanwege de barista die u trakteert op een perfecte espresso of cappuccino. Of onze kok die alle tijd neemt om u onze apparatuur te demonstreren, maar die u ook uitnodigt zelf mee te koken. En als u daar geen zin in hebt dan tovert hij in een mum van tijd een heerlijk Italiaans hapje op tafel waar u kosteloos van mag genieten.

In onze showroom, die gekoppeld is aan de kookstudio, bent u de hele week van harte welkom voor vrijblijvend advies. Hier staan al onze fornuizen, tussenbouwunits, inbouwovens, koelkasten, modules en afzuigkappen overzichtelijk opgesteld. Zo krijgt u een goede indruk van de perfecte afwerking, de veelzijdigheid in kleur en uitvoering en de slimme bedieningspanelen van de Boretti keukenapparatuur.

De Boretti keukenapparatuur is ontworpen voor de echte kookliefhebber. Daarom organiseren wij regelmatig leuke kookdemonstraties en kookworkshops. Wilt u hier meer over weten? Blijf op de hoogte via deze website en volg Boretti op Facebook.


Voor een overzicht van onze actuele evenementen en de BBQ academy klik hier.

Boretti 
De Dollard 17 – 1454 AT Watergang (3 minuten vanaf de ring Amsterdam)
Telefoon +32 (0)3 - 4508180
info@boretti.be

Openingstijden
De Showroom is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.
En zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.
(op zon- en feestdagen zijn wij ook gesloten)

Gratis parkeergelegenheid.
Klik hier voor een uitgebreide routebeschrijving.